Gouden Tips

Gouden Tips

Op deze pagina staan leuke links, handige weetjes en dingen die je niet moet vergeten. Heb je zelf een tip? Laat het ons weten!

ANW Flyers: voor verschillende momenten in de procedure hebben we verschillende flyers ontwikkeld die je kunt opvragen per mail:

  • Flyer basisinformatie
  • Flyer achtergronden kinderen USA
  • Flyer adopteren met een medische achtergrond bij aspirant adoptieouders
  • Flyer 38+

Facebook: A New Way heeft ook een facebookpagina. Uiteraard niet verplicht, maar mocht je het leuk vinden om met andere stellen in contact te komen die ook vanuit de USA geadopteerd hebben of nog in de procedure zitten, dat kan!

Aankomstkaartje: Marieke adopteerde samen met Irene via ANW dochtertje River. Maar al ver voor die tijd had ze haar eigen ontwerp- & designstudio voor het maken van prachtige kaartjes, waaronder aankomstkaartjes voor adoptie. Marieke helpt je graag voor het aankomstkaartje van je kindje, mocht je dat leuk vinden!

Adoptie naar Nederlands recht of vragen over een erkenningsprocedure: bijvoorbeeld omdat je op één naam hebt geadopteerd uit de USA. Zoek je hiervoor nog een goede advocaat, dan kun je contact opnemen met Annemarie Braun van advocatenkantoor ScheerSanders Advocaten.

Vertalingen: wil je je Nederlandse teksten vertaald hebben, je Engelse teksten na laten kijken op spelling en grammatica of heb je een beëdigde vertaling nodig? Neem dan contact op met Jolanda van Ammers beëdigde vertalingen & office support (info.vanammers@gmail.com). Jolanda heeft uitgebreide en langjarige ervaring met USA-adoptieprocedures en werkt snel, efficiënt en tegen een zeer concurrerend tarief.

Aankomstcadeau: Irma van Reem van De Stipjesfabriek maakte voor Sanne en Joost een prachtige custom made ster toen hun jongste zoontje aankwam in Nederland. Geïnspireerd geraakt door het handwerk, maakt zij vanaf dag 1 voor ANW met liefde alle aankomstcadeaus. Volg De Stipjesfabriek voor hip handwerk, of volg één van hun workshops.