Workshop achtergronden kinderen USA

Workshop achtergronden kinderen USA

17/09/2020

Meld je aan! Op donderdag 17 september 2020 organiseren wij de workshop achtergronden kinderen USA. Deze workshop is opengesteld voor oriënterende aspirant adoptieouders, adoptieouders die uit de USA hebben geadopteerd maar niet via ANW, voor adoptieouders en aspirant adoptieouders die bij ANW staan ingeschreven en voor familieleden van de adoptieouders.

De workshop start om 14.00 uur en eindigt rond 16.30 uur en de kosten bedragen 100 euro per stel. Inloop vanaf 13.30 uur en na de workshop is er gelegenheid om met elkaar en met ANW na te praten. De workshop is bedoeld om aspirant adoptieouders en adoptieouders op een interactieve manier meer inzicht te geven en handvatten aan te reiken voor signaalherkenning en het opvangen van mogelijk uitgestelde special needs. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Prenatale stress en early life stress
  • Middelengebruik tijdens de zwangerschap (medicijnen, alcohol en drugs)
  • Psychische en psychiatrische aandoeningen
  • Belaste ontstaansgeschiedenis

MELD JE AAN! En dan ontvangen jullie t.z.t. definitieve informatie, de routebeschrijving en de factuur.  Je kunt je aanmelden of meer informatie opvragen via info@anewway.nl. We hope to see many of you!