Bastiaan, Els & Anna

Naam AAO’s: Bastiaan & Els | naam kind: Anna| datum afreizen: 30 september 2016

Ons verhaal: “Toen we onze procedure startten bij ANW hadden we al een lange teleurstellende weg afgelegd als aspirant adoptieouders. Het contact met ANW was een verademing: wat een snelle reacties en duidelijke communicatie en het voelde meteen goed. Nadat ons profiel al bijna 2 jaar bij Goldstein lag, hebben we ons aanvullend ingeschreven bij Adoption Alliance in Texas en toen ging het heel snel voor ons. De inschrijving was nog niet definitief en we kregen al een voorstel. De intended match periode duurde 2 maanden en was de spannendste in ons leven. Heel fijn om eindelijk alle voorbereidingen te treffen, maar ook zo eng, want komt alles goed?”

Mooiste moment: “We kregen op 21 september midden in de nacht een mailtje vanuit Texas met felicitaties en een foto van onze prachtige dochter! Negen dagen later mochten we haar in onze armen sluiten. We hebben tijdens ons verblijf in Texas twee keer haar birthmother kunnen ontmoeten. Dat was natuurlijk heel bijzonder en emotioneel voor iedereen, maar ook heel fijn en een mooie basis voor toekomstig contact. We hebben een aantal hele mooie foto’s kunnen maken voor Anna en wij sturen regelmatig updates naar Texas.”

Hoe gaat het nu? “Vanaf het eerste moment is Anna niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn een hecht gezin samen. Anna is een heel vrolijk, tevreden en blij meisje dat zich goed ontwikkelt. Wat zijn wij gelukkig dat ze bij ons is en elke dag van haar kunnen genieten.”

Onze ervaring met ANW en Goldstein/AA: “De goede bereikbaarheid en bereidwilligheid van ANW is echt fantastisch. Zeker in de intended match- en afreis periode zijn zij echt altijd te bereiken. We willen hun daar graag voor bedanken! Verder zijn Goldstein en Adoption Alliance professionele organisaties waar fijn mee samen te werken is door middel van heldere procedures en bereikbaarheid.”