Chantal, Reinier & Yason

Namen AAO’s: Chantal & Reinier | naam kind: Yason | datum afreizen: 11 januari 2017

Ons verhaal: “Donderdagochtend 8 december 2016 daar was ie dan de langverwachte mail van ARC met als kopje ‘possible match’ , wat er dan door je heen gaat, zoveel verschillende emoties en wat hebben we de mail vaak gelezen om het door te laten dringen. Onze weg naar Yason toe was niet gemakkelijk en wat hebben we vaak aan dit moment gedacht. De uitgerekende datum 22 januari 2017, we waren net een beetje bekomen van het feit dat we ouders gingen worden, komt er precies een week later een mail dat hij al geboren is. Daar schrokken we toch ook best wel van want hij was 5 weken te vroeg, hoe gaat het met hem. Gelukkig ging het ondanks dat hij dus te vroeg was en nog in het ziekenhuis lag goed met hem en mochten we op 11 januari 2017 afreizen om onze mooi zoon op te halen.”

Mooiste moment: “Dat was het moment dat we Yason in onze armen mochten sluiten en de tijd dat we in Philadelphia waren met z’n 3en om van ons gezinnetje te genieten en in alle rust aan elkaar te wennen. Zo bijzonder! Ineens ben je papa en mama van een prachtig mooi jongetje, daar was hij dan na al die jaren.We genieten van elk moment samen met hem!”

Hoe gaat het nu? “Het gaat geweldig. We zijn al helemaal gewend om papa en mama te zijn. En kunnen ons echt geen dag meer zonder hem voorstellen.Yason ontwikkeld zich ook goed, het is een heel vrolijk mannetje, hij lacht en keuvelt (praat) de hele dag door. Onze familie en vrienden zijn dol op hem.”

Onze ervaring met ARC & ANW: “Wij zijn ontzettend goed begeleid/geholpen door ANW, het zijn hele lieve mensen, ze zetten zich echt voor de volle 100% in voor je en je kunt altijd bij ze terecht met al je vragen en gedachten. Toen het bij ons niet helemaal vanzelf ging met de instanties hebben de dames ons heel erg goed geholpen en kracht en moed gegeven.Ook bij ARC zijn wij warm onthaalt, ze helpen je super goed en begeleiden de birthmoms geweldig!”