Richard, Marc & Ivy

Namen AAO’s: Richard & Marc | Naam kind: Ivy | Datum afreizen: 8 maart 2013

Mooiste moment: “Dat zijn er vele. De eerste foto op de dag dat ze geboren is; ze is zo mooi! De dag dat we haar voor het eerst in onze handen hielden bij Ivy’s foster momen Mrs. Brenda; zo bijzonder! Het – vlak voordat we naar huis gingen – alsnog ontmoeten van Ivy’s moeder; wat een mooie en bijzondere vrouw. We mochten haar alles vragen en filmen. Natuurlijk was het erg emotioneel, maar zeker voor Ivy later een hele bijzondere herinnering.”

Hoe gaat het nu? “Ivy ontwikkeld zich super. We zijn zo blij met onze mooie en altijd vrolijke dochter. Een van ons is altijd thuis en 1 dag in de week passen opa & oma op. Ze is nu bijna 9 maanden en begin al te lopen, dansen (zo lief) en babbelt al de hele dag!”

Onze ervaringen met Adoption ARC & ANW: “Onze adoptie was een zogenaamde ‘rush case’. Onze papieren lagen net twee maanden in Amerika toen we al goed nieuws kregen. Drie dagen voor Ivy’s geboorte hoorden we dat er een match was. Met al onze vragen konden we altijd bij ANW terecht. De dames van ARC hadden we al een keer in Amsterdam ontmoet, de keuze voor hen voelde goed en dat doet het nog steeds. Ze hebben ons goed begeleid in Philadelphia en zijn zulke lieve vrouwen. Vooral de social worker van ARC was een enorme steun voor Ivy’s moeder gedurende het hele proces.”