Robbert, Susanne & Pippa

Namen AAO’s: Robbert & Susanne | Naam kind: Pippa | Datum afreizen: 14 december 2011

Mooiste moment: “Het is niet makkelijk om het mooiste moment te kiezen, maar voor ons was het in onze armen mogen sluiten van Pippa uit handen van haar biologische moeder, toch echt het aller mooiste. Ook mooie herinneringen bewaren we aan het moment vlak erna toen we beschuit met muisjes gingen eten. Dit keer voor onze dochter en nota bene ook nog helemaal in Florida!”

Hoe gaat het nu? “Het gaat heel goed met Pippa en daarmee dus ook met ons. Het blijft erg bijzonder om haar te zien opgroeien en ook om als gezin samen te groeien. Haar de eerste stapjes zien zetten was super, net als het vieren van haar 1e verjaardag en haar voor het eerste pappa en mamma te horen zeggen.”

Onze ervaringen met Home At Last & A New Way: “Vlak na de oprichting van ANW hadden we al onze intake. Dankzij het snelle handelen van ANW hadden we al snel ons profiel bij adoptiebureau HAL liggen. En 2 (!) weken na ontvangst van ons profiel, had HAL nieuws dat een birthmother nader kennis wilde maken. En 1 maand later werd Pippa al geboren; de allereerste ANW baby. Gezien onze leeftijdsgrens was het des te bijzonder dat alles zo snel verliep. Wij zijn daar dan ook iedereen nog altijd ontzettend dankbaar voor.”